INTELLIO

Videomegfigyelő rendszerek az INTELLIO-tól

Az INTELLIO hálózati videomegfigyelő rendszer hatékonyan erősíti bármely létesítmény védelmi rendszerét. A 24 órában megbízhatóan működő kamerák szerepe az épület- és területvédelemben részben a bűncselekmények elkövetésétől való visszatartásban, másrészt a megtörtént cselekmények hatékony és gyors felderítésében van. Az egyedi rögzítési eljárás miatt a képek utólag könnyen, gyorsan és kiemelkedően jó minőségben kereshetőek vissza.

A teljesség igényével

Az IP videomegfigyelő rendszer minden elemét – okos-kamerák, menedzsmentszoftver, rögzítők- az Intellio mérnökei fejlesztik. A hardver és a szoftverkomponensek összehangolt fejlesztése egy jól átgondolt, magas rendszerbiztonsággal rendelkező, stabil működést biztosító rendszert eredményez. Az innovatív fejlesztések segítik a biztonsági személyzet munkáját monitorozás közben, de a visszajátszást, képexportálást és a tárolást is hatékonyan oldják meg.

Kicsiknek és nagyoknak

Az Intellio rugalmas és jól skálázható rendszere lehetővé teszi, hogy hatékony, időtálló és gazdaságosan működtethető megfigyelés épülhessen ki néhány kamerával egyetlen helyszínen és több száz kamerával egy multinacionális vállalat földrajzilag távol lévő telephelyein.