Paradox rendszerek
MABISZ és CE minősítés

Minden PARADOX riasztó rendszer MABISZ és CE minősítéssel rendelkezik, így a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek.
Minden PARADOX riasztó rendszer rendelkezik kommunikátor kimenettel, ezáltal könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre is. 

A PARADOX riasztó rendszer kezelése egyszerű, alig néhány perc alatt megtanulható és akár távirányítással is ki ill. bekapcsolható. A PARADOX riasztó rendszer lehetővé teszi a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelmét, de könnyedén valósítható meg nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, a luxuslakások, közintézmények és más, professzionális riasztó rendszer kialakítását igénylő objektumok védelme is.

Nem szükséges feltétlenül kábelezni.

A PARADOX riasztó rendszer nem csak vezetékes, hanem vezeték nélküli érzékelőkkel is kiépíthető. Így a PARADOX riasztó rendszerrel a kábelhálózat kiépítésének elmaradása esetén is megvalósítható a védelem. Nem kell választani a háziállat és a biztonság között. A PARADOX riasztó rendszer digitális jelfeldolgozáson alapuló kisállat védett mozgásérzékelői lehetővé teszik akár a 40kg-os háziállat tartását is a védett területen.

A PARADOX riasztó rendszer megbízhatóan és vakriasztás mentesen működik. Érzékel és regisztrál mindent eseményt. A védett területre történő behatolást, az ajtók vagy ablakok nyitását, az üvegtörést, a tűz keletkezését, de még a behatoló mozgási útvonalát is. Paradox riasztó rendszer Paradox riasztó rendszer Ha PARADOX riasztó rendszer védi otthonát vagy vállalkozását, nyugodtan dolgozhat, pihenhet, vagy nyaralhat, mert értékei és szerettei biztonságban vannak. PARADOX riasztó rendszerek magas műszaki színvonalát a 2 év teljes körű garancia, valamint a mozgásérzékelőkre 3 év garancia is mutatja.