Seawing beléptető

A kártyatulajdonosok minden nap a kártya segítségével lépnek be a munkahelyükre, regisztráltatják magukat a rendszerben a fizetésüket szintén a kártyás beléptető rendszer adatszolgáltatása alapján kapják.

Egy adott cégnél, egy irodaházban vagy egy adott objektumon belül a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével vagy területre történő beléptetéssel.

A rendszer legfontosabb tulajdonságait a működtető szoftver határozza meg, amely jogosultságok alapján engedélyezi a mozgásokat valamint információkat ad. Ki – Mikor – Hol tartózkodik.
A cégek dolgozói a főbejáraton keresztül kerülnek beléptetésre általában forgóvillás bejáratokon. Amennyiben vendég érkezik a céghez a beléptető rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen lehet vendégkártyát kiadni.

Nagy cégek parkolóinak bejáratát vagy a gépjárművek beléptetését sorompós beléptetők védik A rendszerben megoldott a gépjármű azonosítása is a rendszám alapján, vagy a gépkocsihoz rendelt aktív kártyával.

A vendég adatait a rendszer tárolja utólag minden mozgás visszaellenőrizhető. SEAWING rendszerek működnek országos hálózatba kapcsolva is. Az országos hierarchikus beléptető rendszer tájékoztatást ad a cégen belül történt összes mozgásról, sokoldalú kimutatást adva a biztonsági személyzetnek.